Studijų mugė Utenos Dauniškio gimnazijoje

 1
  Utenos Dauniškio gimnazijoje Karjeros dienos metu vyko studijų mugė. Studijų pasirinkimas jaunam žmogui yra atsakingas ir nelengvas procesas. Svarbu susikurti viziją apie savo ateities profesiją ir numatyti veiksmus, reikalingus svajonei įgyvendinti.
Siekdami palengvinti mokinių apsisprendimą dėl studijų, devynių aukštųjų mokyklų atstovai buvo pasirengę padėti mokiniams gauti daugiau informacijos apie studijų kryptis, priėmimo tvarką, stojimų eigą, konkursinį balą, pasirengimą studijoms, universitetų ir kolegijų skirtumus bei karjeros galimybes po studijų. Vilniaus universiteto (8 fakultetų), Mykolo Romerio universiteto, Vilniaus Gedimino technikos universiteto, Vytauto Didžiojo universiteto ir VDU Žemės ūkio akademijos, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto, Kauno technologijos universiteto, Vilniaus kolegijos, Kauno kolegijos ir Utenos kolegijos atstovai ne tik informatyviai ir entuziastingai dalijosi informacija, suteikė daug vertingų patarimų, kaip surasti savo kelią, bet ir vedė moksleiviams profesinio orientavimo ir karjeros konsultavimo užsiėmimus. Kartu su dėstytojais atvykę studentai dalijosi realiomis istorijomis, kaip atrodo studento gyvenimas.
  Viena iš pagrindinių renginio organizatorių karjeros specialistė Ingrida Šinkūnienė pasidžiaugė moksleivių smalsumu, aktyvumu, motyvacija ir skatino juos pasinaudoti galimybe ir sužinoti ne tik apie dominančias studijų programas, bet ir plėsti akiratį susipažįstant su visų mugėje dalyvavusių aukštųjų mokyklų siūlomomis galimybėmis. Abiturientai džiaugėsi išgirdę ir tokios informacijos, kuri ne visada skelbiama internete. 
1
2
3
4
5
1/5 
start stop bwd fwd