Metų mokytojo premija - geografijos mokytojai Ligitai Pelikšienei!

Ligita pelikšienė

  Tarptautinės mokytojų dienos proga, Utenos rajono savivaldybės skyrė metų mokytojo premiją mūsų gimnazijos geografijos mokytojai Ligitai Pelikšienei!

  Mokytoja Ligita – viena aktyviausių gimnazijos mokytojų:Lietuvos geografijos mokytojų asociacijos tarybos narė, Tarptautinio projekto „Mokykla – Europos Parlamento ambasadorė“ (MEPA) vyresnioji ambasadorė. Mokytoja nuolat ieško naujų ugdymo formų, turi savitą mokymo stilių, siekia nuoširdžiai ir su pasitikėjimu bendrauti su mokiniais. Savo mokinius skatina domėtis, didžiuotis savo krašto gamta, kultūra. Jos mokiniai dalyvauja ir užima aukštas pozicijas daugelyje renginių, konkursų, yra rajoninės geografijos olimpiados nugalėtojai. Džiugina nuolat gerėjantys geografijos brandos egzaminų rezultatai.

  Žurnalas „Reitingai“ atsižvelgęs į keletą kriterijų: egzaminų rezultatai, gabių vaikų ugdymas, dalyvavimas projektuose, konkursuose – pristatė 500 mokytojų – šviesulių, kurie pasiekia puikius rezultatus ir dėl to nusipelno būti vadinami Mokytojais iš didžiosios raidės. Jų tarpe ir geografijos mokytoja Ligita Pelikšienė.
Sveikiname mokytoją ir didžiuojamės jos nuveiktais darbais!